زبان انگلیسی دارای مباحث زیادی می باشد. و هر کدام از آن ها برای یادگیری بهتر ، از اهمیت بالایی برخودار است. ۴ مهارت مهمی که در این زبان وجود دارد شامل خواندن ، گوش دادن ، صحبت کردن ، نوشتاری یا رایتینگ می شود. تا انتها همراه ما باشید زیرا در این مطالب آموزشی ، ابتدا به معرفی مهارت رایتینگ می پردازیم. سپس راه کارهایی که باعث تقویت مهارت رایتینگ در شما می شود را یاد می گیرید. همچنین با مراجعه کردن به صفحه آموزش گرامر زبان انگلیسی ، اطلاعات انبوهی از انواع گرامر را کسب می کنید.
مهارت رایتینگ چیست ؟
مهارت رایتینگ ، اشاره به بهبود توانایی زبان آموزان در انتقال دادن افکار ، احساسات و بیان کردن ایده های خود به صورت نوشتاری است. یادگیری این مهارت در زندگی روزمره تان تاثیر به سزایی دارد و موجب می شود به راحتی و با تسلط ، خواسته ها و صحبت مورد نظر خود را به صورت کتبی ارائه دهید.
تقویت مهارت رایتینگ Writing
پس از آشنایی با این مهارت ، به مبحث تقویت مهارت رایتینگ در زبان انگلیسی می رسیم. راه کارهای پیشنهادی ما به شما به طور خلاصه و کاربردی ، به شرح زیر است.
۱. خواندن و مطالعه مداوم کتاب ها ، مقالات و منابع دیگری که به زبان انگلیسی است موجب می شود دایره لغات شما وسیع تر شود. همچنین ، با سبک های نوشتاری مختلفی که در متن ها وجود دارد آشنا می شوید.
۲. نوشتن مطالب مختلف را جزو برنامه روزمره تان قرار دهید. از متن های کوتاه شروع کنید سپس سراغ محتوا های بزرگتر بروید و پس از نوشتن ، از نظر گرامری ، نگارشی و محتوایی آن را مورد بررسی قرار دهید. و در صورت نیاز ویرایش و بازنویسی را بر روی آن انجام دهید.
۳. شرکت در کلاس های تخصصی نوشتاری یا رایتینگ زبان انگلیسی ، باعث یادگیری تکنیک های حرفه ای در این مهارت می شود.
۴. استفاده از تکنیک های مختلف مانند : تکنیک ترنسکرایب برای تقویت مهارت رایتینگ.
۵. دریافت بازخورد از دیگران برای نوشته هایتان بسیار مهم است زیرا با بیان نظراتشان ، نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی می کنید.
۶. برای داشتن متنی قوی از کلمات و جملات ساده و روان استفاده کنید و از عبارات پیچیده در جملاتتان به کار نبرید زیرا باعث مبهم شدن متن و سردرگم شدن خواننده می شود .
منابع تقویت رایتینگ
راه کارهایی که در خانه برای تقویت مهارت رایتینگ نیاز بود بدانید را برایتان توضیح دادیم و پس از آن ، منابع تقویت رایتینگ را در این بخش معرفی می کنیم. تا با استفاده از این منابع روند یادگیری خود را سریع تر پیش ببرید.
۱. کتابهای Longman Academic Writing : این کتاب برای تقویت مهارت نوشتاری در سطح های دانشگاهی کاربرد دارد.
۲. کتابهای Cambridge IELTS : کسانی که قصد شرکت در آزمون آیلتس را دارند. برای آمادگی کامل ، استفاده از این کتاب را پیشنهاد می کنیم زیرا شامل تمرینات متنوعی در مورد رایتینگ می باشد.
۳. ابزار های آنلاین ویراستاری : ابزار هایی وجود دارد که به شما کمک می کنند اشتباهات خود را در هر زمینه ای داخل متن پیدا کنید و آن ها را تصحیح کنید. چند ابزار جامع و تخصصی که می تواند برایتان مفید باشد شامل موارد زیر می شود.
– ابزار Grammarly : از کامل ترین ابزار های ویراستاری محسوب می شود. و به بررسی گرامر و املایی می پردازد همچنین ، برای بهبود سبک نگارش ، رعایت اصول نگارشی و انتخاب واژه های بهتر به شما کمک می کند.
– ProWritingAid : ویرایش گسترده ای در این ابزار وجود دارد و با استفاده از آن ، نوشته های روان تر و حرفه ای تری را ارئه می دهید.
– Hemingway Editor : این ابزار در راستای روان بودن متن و سادگی آن ، به شما کمک می کند نوشته ای قابل فهم داشته باشید. و با برجسته کردن و نشان دادن جملات مبهم ، پیچیده و کلماتی که غیر ضروری هستند متون شما را واضح باشد.
– Ginger : ابزاری تخصصی است که مانند ویراستاری هایی که نام بردیم علاوه بر ویرایش گرامری و املایی ، ویژگی های دیگری را نیز دارد. و ترجمه متن ، تلفظ کلمه ها و یادگیری لغات شامل آن می شود.
– LanguageTool : بیشتر از ۲۰ زبان مختلف در این ابزار موجود است و ویرایش کاملی را به کاربر ارائه می دهد.
۴. وب سایت های آموزشی : در زمینه تقویت رایتینگ وب سایت هایی مانند British Council ، دارای منابع رایگان با تنوع بالا است.
۵. دوره آنلاین : دوره های متنوعی در پلتفرم های آموزشی آنلاین مانند Coursera ، Udemy و edX وجود دارد.
با ۵ منابع مهم که در یادگیری این مهارت می تواند تاثیر مثبتی داشته باشد آشنا شدید. اما نکته مهم این است. ( تنها به منابع بسنده نکنید. در نظر داشته باشید آن ها فقط به عنوان یک کمک کننده می توانند عمل کنند و تمرین و تکرار مداوم مهارت رایتینگ جزو اولویت هایتان باشد.)
نکات مهم تقویت رایتینگ
برای موفقیت در هر کاری و جلوگیری از اشتباهاتی که ممکن است پیش بیاید. نیاز است برخی نکات را بدانید و آن ها را رعایت کنید.
– قبل از نوشتن ، طرح و ایده کلی مد نظرتان را مشخص کنید. تا بدانید از کجا باید شروع کنید و چگونه متن خود را پایان دهید.
– ساختار مناسبی را برای متن خود در نظر بگیرید و برای ایده خود بخش های مختلفی را تعیین کنید ( پاراگراف بندی در تمام متن رعایت شود)
– اگر قصد نوشتن متنی برای اشخاص دیگر را دارید. ابتدا باید مخاطبان خود را بشناسید سپس یک متن را به گونه ای بنویسید تا به سلیقه آن ها نزدیک باشد.
– وجود علائم نگارشی در متن بسیار مهم است زیرا اگر در جای اشتباه به کار رود معنی برخی از جملات تان را تغییر می دهد.
اهمیت تقویت رایتینگ
تقویت این مهارت و تسلط داشتن کافی ، تاثیرات مثبت و شگفت انگیزی در زندگی شما به وجود می آورد. برخی از مزایایی که می توان به آن ها اشاره کرد شامل موارد زیر می شود.
۱. پیشرفت شغلی و تحصیلی دو مورد مهم در زندگی هر شخصی است. مادامی که در این زمینه مسلط باشید ارتقا مورد نیاز را خواهید داشت.
۲. نوشتن می تواند به شما کمک کند با ساختار جمله بندی و گرامر زبان انگلیسی بیشتر آشنا شوید.
۳. ارتباط موثر تری با افراد به وجود می آورید زیرا هر آنچه که در ذهن دارید را می توانید بیان کنید.
جمع بندی
به انتهای این مطالب آموزشی رسیدیم و دانستید چگونه مهارت رایتینگ خود را تقویت کنید. همچنین اطلاعات کاملی از منابع مورد نیاز و نکات مهم آن کسب نمودید. به یاد داشته باشید تقویت مهارت رایتینگ ، بدون چالش نیست و نیاز به تلاش مستمر ، تکرار مداوم و دقت بالا دارد. هر چه بیشتر بنویسید و اشتباهات خود را اصلاح کنید تجربه لازم را کسب می نمایید و به نویسنده مجربی تبدیل می شوید.